Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Drumul spre Nicula pregatit pt. Sf. Maria

Drumul spre Nicula pregatit pt. Sf. Maria

 

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presa

Ref. Drumul judetean care duce spre Manastirea Nicula, pregatit pentru pelerini

 

In contextul apropierii praznicului Adormirii Maicii Domnului (Sf. Maria Mare) din data de 15 august, eveniment care va aduce la Manastirea Nicula circa 50.000 de credinciosi, Consiliul Judetean Cluj anunta faptul ca drumul judetean care leaga municipiul Gherla de satul Nicula este pe deplin pregatit, odata cu finalizarea lucrarilor de marcaje rutiere pe ultimul sector, respectiv pe DJ 109T Nicula – Manastirea Nicula.

Ca in fiecare an, in preajma sarbatorii de Sf. Maria, facem eforturi considerabile pentru imbunatatirea infrastructurii acestui drum judetean astfel incât zecile de mii de pelerini care vor sosi chiar din weekendul premergator acestui praznic sa beneficieze de cele mai bune conditii de deplasare, indiferent daca ajung pe jos sau cu masina”, a precizat domnul Alin Tise.

Demarate la mijlocul lunii trecute, lucrarile de marcaj longitudinal (axial), de separare a sensurilor de mers, precum si trasarea trecerilor de pietoni au fost finalizate abia dupa terminarea lucrarilor de investitii ale Primariei Fizesu Gherlii care au vizat reteaua de canalizare

Reamintim in acest context ca, recent, pe drumurile judetene DJ 109C Gherla – Fizesu Gherlii si DJ 109D Gherla – Nicula – Sacalaia care comunica direct cu drumul judetean DJ 109T Nicula – Manastirea Nicula, s-au executat, de asemenea, lucrari de marcaje rutiere axiale pe o lungime insumata de aproximativ 8 kilometri.

 

Biroul de presa

2 august 2018