Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > DJ 109C Fizesul Gherlii-Sucutard a intrat in reparatii

DJ 109C Fizesul Gherlii-Sucutard a intrat in reparatii


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 

Informare de presă

Ref. Drumul judetean care tranzitează complexul de lacuri Taga-Geaca a intrat în reparatii

 

 

Consiliul Judetean Cluj anuntă cetătenii din comunele Fizesu Gherlii, Taga si Geaca, participantii la trafic si toti turistii care tranzitează drumul judetean 109C Fizesu Gherlii – Sucutard, în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări de întretinere curentă si periodică a unor drumuri judetene pentru anul 2017, au fost demarate lucrările de întretinere pe un tronson în lungime de 8 kilometri al acestei artere judetene, mai exact de la kilometrul 10+500 până la kilometrul 18+500.

Astfel, în acest moment, pe tronsonul cuprins între kilometrul 10+500 si kilometrul 12+500, se realizează lucrările pregătitoare în vederea asfaltării acestuia, lucrări care urmează să fie executate în perioada imediat următoare. În paralel, pe tronsonul cuprins între kilometrul 12+500 si kilometrul 18+500, au început lucrările de întretinere care constau în burdusiri si plombări.

Necesitatea îmbunătătirii cât mai urgente a infrastructurii rutiere pe acest sector drum judetean în lungime de 18 km a fost justificată atât de starea precară a stratului de asfalt existent, cât mai ales de intensitatea traficului de pe acesta, având în vedere că drumul judetean 109C este unul cu valente turistice. Reabilitarea acestuia va asigura o circulatie civilizată, în conditii normale si de sigurantă si, de asemenea, va crea oportunităti de dezvoltare a zonei, cunoscută pentru reteaua de lacuri destinate pescuitului si agrementului”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

 

Biroul de presă

15 iunie 2017