Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Deva, gazda primei editii 2017 a Targului Produs de Cluj

Deva, gazda primei editii 2017 a Targului Produs de Cluj


CONSILIUL JUDEÈšEAN CLUJ

 

Informare  de presă

Ref: Deva, gazda primei ediÈ›ii din acest an a Târgului „Produs de Cluj”

 

                AsociaÈ›ia „Produs de Cluj”, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a deschis sezonul 2017 al târgurilor de produse tradiţionale, în judeÈ›ul Hunedoara, la Deva. Astfel, pe parcursul celor patru zile ale weekend-ului prelungit de 1 Mai, locuitorii Devei È™i ai împrejurimilor au profitat de vremea primăvăratică È™i s-au delectat din plin cu produsele oferite de cei peste 70 de expozanÈ›i prezenÈ›i la târg.

Producătorii şi artizanii clujeni au fost plăcut surprinşi nu doar de numărul mare de vizitatori ai standurilor, ci mai ales de nerăbdarea cu care aceÈ™tia au aÈ™teptat ediţia din acest an a Târgului „Produs de Cluj” în vederea refacerii proviziilor de miere, lactate, dulceţuri sau siropuri. De asemenea, la mare căutare printre locuitorii È™i turiÈ™tii care au vizitat Cetatea medievală a Devei pe parcursul weekend-ului recent încheiat au fost şi produsele pe bază de lavandă, săpunurile naturale, dulciurile, cojoacele şi curelele din piele, dar şi costumele populare şi bijuteriile lucrate manual. În fapt, privind retrospectiv desfăÈ™urarea întregului eveniment, se poate afirma faptul că absolut toate standurile au fost luate cu asalt de vizitatori, precum È™i parcul de distracţii, respectiv zona destinată plăcerilor culinare în care s-a gătit în aer liber.

            ReuÈ™ita celor două evenimente care s-au desfăÈ™urat până acum la Deva, într-o zona etno-folclorică È™i istorică deosebită, demonstrează încă o dată faptul că acest proiect al Consiliului Judeţean Cluj este unul de mare succes, un model demn de a fi preluat la nivel naţional în vederea sprijinirii micilor întreprinzători din domeniul produselor tradiţionale, alimentare sau artizanale. E, aÈ™adar, un motiv de mândrie faptul că acest proiect, pornit de noi în urmă cu aproape şapte ani, se bucură de apreciere peste tot pe unde este prezent”, consideră domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

            Târgul Produs de Cluj la Deva a fost organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local Deva şi complexul comercial Shopping City Deva. Următoare manifestare expoziÈ›ională de asemenea fel va avea loc la Alba Iulia, între 5 şi 7 mai a.c.

 

Biroul de presă

2 mai 2017