Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Destinatii noi pe Aeroportul International Cluj-Napoca

Destinatii noi pe Aeroportul International Cluj-Napoca

                                                                        

                                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presa
Ref: Destinaţii noi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

     Începând cu luna mai a anului în curs, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca vine în sprijinul pasagerilor săi cu noi destinaţii. Un număr de şase noi curse vor fi introduse de pe aeroport în lunile mai şi iunie, spre destinaţii din Grecia, Tunisia, Turcia şi  Egipt .
     În luna mai vor fi introduse două curse charter: una spre Antalya şi una spre Tunis. Pe lângă aceste destinaţii, în luna iunie, de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca vor fi introduse alte  patru noi curse charter, spre Bodrum, Hurghada, Heraklion şi Constanţa. În luna iunie zborurile spre Antalya vor avea o frecvenţă de 12 ori pe săptămână.
     „La fel ca în fiecare an Aeroportul vine în întâmpinarea nevoilor clujenilor şi a pasagerilor proveniţi din zonele deservite de către noi, prin încercarea de a diversifica oferta de zboruri. Ne apropiem de intrarea în sezonul estival şi ştim că, la fel ca şi în anii trecuţi, foarte mulţi locuitori din întreaga Transilvanie vor apela la serviciile oferite de către Aeroportul clujean. Sunt curse care deservesc destinaţii care au deja tradiţie din punctul de vedere al planificării vacanţelor şi concediilor din timpul verii. În acelaşi timp ne bucură prezenţa unor firme noi de transport aerian, care au ales aeroportul nostru ca partener pentru operarea acestor zboruri”, a declarat d-nul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, instituţie în proprietatea căreia se află Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Frecvenţa zborurilor pe noile destinaţii

Luna Mai - 2 curse noi
- Antalya-Cluj-Napoca-Antalya(o data pe săptămână /, perioada 06.05.2011-14.10.2011/Compania Corendon)
- Tunis-Cluj-Napoca-Tunis(o data pe săptămână / Compania Tunisair Express)

Luna Iunie - 4 curse noi
- Bodrum-Cluj-Napoca -Bodrum- Turcia  (o data pe săptămână, perioada 05.06.2011-02.10.2011/ Compania Air Bucharest )
- Hurghada-Cluj-Napoca-Hurghada-Egipt (o data pe săptămână,  din 15.06.2011/ Compania Nesma Airlines)
- Heraklion-Cluj-Napoca-Heraklion-Grecia  o dată pe săptămână, perioada 15.06.2011-21.09.2011/ Compania Aegean Airlines) 
- Constanta-Cluj-Napoca-Constanta  (de trei ori pe săptămână, perioada 01.06.2011-31.10. 2011/ Compania Medallion Air) .

Biroul de presă
03.05.2011