Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 25 Mai 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Desemnare reprezentanti CDR-NV

Desemnare reprezentanti CDR-NV

                                                                      

                                         CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Desemnare reprezentanţi CDR-NV


     Ieri, 13 august 2012, a avut loc sedinţa organizată la nivelul judeţului Cluj în vederea desemnării reprezentanţilor municipiilor, oraşelor şi comunelor în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.
     În acest context precizăm că cei patru membri pe care judeţul Cluj îi va avea în Consiliul Regional sunt următorii: Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu, din partea judeţului Cluj, primarul municipiului Gherla, domnul Marius Călin Sabo din partea municipiilor, primarul oraşului Huedin, domnul Mircea Moroşan din partea oraşelor şi domnul Ovidiu Colceriu, primarul comunei Sânpaul din partea comunelor.
     Consiliul pentru Dezvoltare Regională este organismul regional deliberativ, fără personalitate juridică, care este constituit şi funcţionează pe principii parteneriale la nivelul fiecărei regiuni de dezvoltare, în scopul coordonării activităţilor de elaborare şi monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională.
    “În calitate de membru al CDR-NV alături de ceilalţi primari din judeţul Cluj vom concretiza strategia şi programele de dezvoltare regională care trebuie să fie în concordanţă cu planul naţional. Va fi alcătuit un portofoliu de proiecte care să vină în sprijinul parteneriatelor regionale, bineînţeles cu consultarea şi informarea corectă a cetăţenilor, în special a întreprinzătorilor din zonă.” a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

Biroul de presă
14.08.2012