Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Desemnare castigator licitatie pista Aeroport

Desemnare castigator licitatie pista Aeroport

                                                                                                

                                                                                 CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă
Ref: Desemnare câştigător licitaţie pistă Aeroport

              Comisia de licitaţie constituită în vederea atribuirii contractului de construire a noii piste de decolare-aterizare a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, etapa I, în lungime de 2100 de m, a desemnat câştigătorul licitaţiei, respectiv asocierea  condusă de SC Napoca Construcţii SA.
              În urma procesului de reevaluare a ofertelor solicitat de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, comisia de licitaţie a decis că oferta asocierii conduse de SC Napoca Construcţii SA  şi din care mai fac parte SC ICCO Systems SRL şi SC GEO ARC SRL îndeplineşte criteriile de calificare, fiind declarată admisibilă şi câştigătoare. Oferta declarată câştigătoare este de 137.808.522 lei fără TVA, adică 32.436.982,99 de Euro iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 180 de zile.
             „Este o etapă extrem de importantă în proiectul nostru, mult mai complex, de extindere şi modernizare a aeroportului clujean. În situaţia în care nu vor exista contestaţii, imediat după expirarea termenului legal instituit în acest sens, vom proceda la semnarea contractului, astfel încât societăţile câştigătoare să poată începe efectiv lucrările încă de la jumătatea acestei luni. În acest fel, în cel mai scurt timp aeroportul va dispune de o nouă pistă, construită la cele mai înalte standarde din domeniu şi care va permite aterizarea la Cluj a celor mai mari tipuri de aeronave din lume, crescând astfel gradul de atractivitate a judeţului în ochii investitorilor şi contribuind la o dezvoltare economică accelerată a întregii regiuni. Consiliul Judeţean Cluj a asigurat deja finanţarea acestui proiect prin intermediul bugetului propriu, astfel încât considerăm că sunt îndeplinite toate premisele necesare pentru finalizarea cu succes a acestei investiţii” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă
01.08.2011