Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 18 Iunie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Deschiderea Parcului Balnear Dej

Deschiderea Parcului Balnear Dej

                                                                             

 

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presa

Ref: Deschiderea Parcului Balnear Dej

          Consiliul Judeţean Cluj anunţă deschiderea Parcului Balnear Dej, obiectiv realizat în cadrul proiectului care vizează dezvoltarea potenţialului balnear al lacurilor sărate din Regiunea de Nord Vest. Proiectul, în care Consiliul Judeţean Cluj este asociat cu primăriile din localităţile cu potenţial balnear din judeţul Cluj, are în vedere îmbunătăţirea infrastructurii regionale de turism în vederea punerii în valoare a potenţialului balnear al celor mai atractive localităţi din Podişul Someşan: Ocna Dej – Dej, Cojocna şi Beclean.
           “Finalizarea reabilitării şi extinderii parcului balnear turistic Ocna Dej reprezintă o etapă din proiectul general care vizează reabilitarea potenţialului balnear al Clujului. Judeţul nostru trebuie să devină o destinaţie turistică atractivă. Ori, unul dintre argumentele cele mai puternice se regăseşte în valoarea deosebită a lacurilor sărate. Ele pot fi exploatate atât din punct de vedere al curelor de sănătate, cât şi din punctul de vedere al ofertelor generale de vacanţă”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
            Consiliul Judeţean Cluj, împreună cu Consiliile Locale Dej, Cojocna şi Beclean, este beneficiar al investiţiei care vizează dezvoltarea potenţialului balnear al lacurilor sărate, contribuind la finalizarea acestor lucrări prin alocarea sumei de 274.394 de EURO.
            Festivitatea de deschidere oficială va avea loc în data 31 iulie 2009, la Dej – Toroc, str. Mihai Viteazu – intersecţie cu strada Albăstrelelor, cu începere de la ora 15.00.

 

Biroul de presă
30.07.2009