Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Deschidere oferte - sistem supraveghere video

Deschidere oferte - sistem supraveghere video

                                                                          

                                                  CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Deschiderea publică a ofertelor pentru furnizarea sistemului de supraveghere video a traficului rutier pe tronsoanele de drum aflate la limita de judeţ

        Luni, 23.11.2009, ora 11.00, la sediul Palatului Administrativ din Cluj-Napoca a avut loc deschiderea ofertelor depuse de firmele interesate de furnizarea sistemului de supraveghere video a traficului rutier pe tronsoanele de drum aflate la limita de judeţ.
        Până la expirarea termenului limită, 23.11.2009, ora 10.00, la Registratura Generală a Consiliului Judeţean Cluj s-au depus 3 oferte.
        Ofertele celor 3 societăţi au fost următoarele:
1.     SC ASIVIDEO SRL
        - Valoare ofertă: 51.472,94 lei fără TVA

2.     S.C. CASIDO S.R.L.
        - Valoare ofertă: 94.496,97 lei fără TVA

3.     S.C. INTERALARM S.R.L. 
        - Valoare ofertă: 53.886,75 lei fără TVA 

       Comisia de evaluare va studia şi analiza documentele de calificare, ofertele tehnice şi ofertele financiare şi va califica ofertanţii conform prevederilor O.U.G. nr. 34 din 2006 respectiv a H.G. nr. 925/2006, cu modificările şi completările ulterioare, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
       În vederea furnizării sistemului de supraveghere video a traficului rutier pe tronsoanele de drum aflate la limita de judeţ vor fi achiziţionate 10 camere de supraveghere video care vor fi administrate de 5 calculatoare personale cu o capacitate mare de stocare a datelor. Valoarea estimată a contractului “furnizarea sistemului de supraveghere video a traficului rutier pe tronsoanele de drum aflate la limita de judeţ” este de 58.824 lei fără T.V.A.
       „Prin organizarea acestei licitaţii urmărim creşterea nivelului de siguranţă a cetăţenilor şi reducerea victimizării prin accidente de circulaţie. În urma evaluărilor efectuate a rezultat faptul că supravegherea video a traficului rutier va oferi un sprijin real pe linia de poliţie rutieră şi investigare a criminalităţii”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă
24.11.2009