Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 24 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Deschidere oferte edificare C.M.I.D.

Deschidere oferte edificare C.M.I.D.

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Deschiderea ofertelor pentru Construcţie Centru de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj

Astăzi, 18.11.2010, la sediul Consiliului Judeţean Cluj a avut loc şedinţa publică de deschidere a ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică de lucrări, având ca obiect „Construcţie Centru de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj”.

Comisia de Evaluare, condusă de vicepreşedintele Consiliului judeţean Cluj, d-nul Radu Bica, a înregistrat un număr de şase oferte din care una a fost descalificată, nefiind depusă la termenul solicitat. Ofertele au fost depuse de către următoarele societăţi:

-                COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA SA & MARCOR EBRO  SA & SC UNIO SA – 112.974.890,31 lei fără TVA

-                Asociaţia Confort SA, Atzwanger SPA, LADURNER IMPIANTI SRL şi SV VEL SERVICE SA – 107.536.011,54 lei fără TVA

-                HIDROCONSTRUCŢIA – IRIDEX – ARGIF – 103.012.221.90 lei fără TVA

-                STRABAG AG – ACI Cluj – 123.231.299.00 lei fără TVA

-                MESOGEOS SA Atena – 130.293.091.36 lei fără TVA

            Oferta depusă de Asociaţia SC Alpine SA – Egis Romania a fost descalificată, nefiind depusă în termenul prevăzut pentru organizarea procedurii. Comisia va evalua ofertele înregistrate, pentru aceasta fiind aleasă procedura de „licitaţie deschisă”, având criteriul de atribuire „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”.

            „Sperăm ca în cel mai scurt timp să finalizăm evaluarea, urmând a desemna câştigătorul acestei licitaţii care priveşte realizarea unuia dintre proiectele importante ale judeţului. Oricum, am realizat astăzi un pas important pentru implementarea noului sistem de management al deşeurilor”, consideră vicepreşedintele Consiliului judeţean Cluj, d-nul Radu Bica.

 Biroul de presă

18.11.2010