Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Deschidere oferte constructie CMID

Deschidere oferte constructie CMID

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă 

Ref: Deschiderea ofertelor depuse în vederea atriburii contractului de achiziţie publică de lucrări, având ca obiect: Construcţie Centru de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj

Mâine, 18.11.2010, ora 11.00, la sediul Consiliului Judeţean Cluj va avea loc şedinţa publică de deschidere a ofertelor depuse în vederea atriburii contractului de achiziţie publică de lucrări, având ca obiect Construcţie Centru de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj.

„Având în vedere interesul mare manifestat, un număr de 63 de societăţi achiziţionând caietele de sarcini, avem încredere că vor fi suficiente oferte serioase pentru implementarea acestui important proiect pentru judeţul nostru. Practic acum intrăm pe linia finală a implementării proiectului de management al deşeurilor, urmând ca în cel mai scurt timp clujenii să beneficieze de servicii corespunzătoare din acest punct de vedere”, consideră d-nul Radu Bica, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj şi preşedinte al Comisiei de Evaluare.

Proiectul prevede implementarea la nivelul judeţului Cluj a sistemului de management integrat al deşeurilor, valoarea estimată a proiectului fiind de 139.495.442 lei, fără TVA. Termenul de finalizare al proiectului este de 14 luni de la semnarea contractului cu societatea care îşi va adjudeca această lucrare.

Biroul de presă 

17.11.2010