Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Deschidere magazin Clujana la Polus

Deschidere magazin Clujana la Polus

                                                                               

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Deschidere magazin Clujana în complexul comercial Polus

          S.C. Clujana S.A., societate comercială la care Consiliul Judeţean Cluj este acţionar majoritar, va deschide în data de 15 Decembrie 2009 un nou magazin de încălţăminte în incinta complexului comercial Polus Center Cluj. Prin intermediul acestui nou magazin se va îmbina tradiţiei Clujana cu eleganţa franceză, urmând a fi prezentate modele din noua colecţie.
          „Faptul că S.C. Clujana S.A. va comercializa produsele sale prin intermediul unuia dintre cele mai mari complexe comerciale din Cluj şi din regiune reprezintă o nouă etapă în procesul de revitalizare a acestei societăţi comerciale clujene de tradiţie. Aceasta se adaugă celorlalte succese semnificative din ultima perioadă de timp, respectiv faptul că, prin semnarea contractului cu Academia de Poliţie am îndeplinit o primă etapă în procesul de recâştigare ca beneficiar a sistemului naţional de apărare şi ordine publică, în paralel cu identificarea de noi parteneri comerciali externi şi creşterea producţiei pentru export”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
          Precizăm în acest context faptul că, în luna decembrie 2009, Clujana va exporta în Franţa 8892 de perechi de încălţăminte în valoare de 179353, 2 Euro, din modele de mai jos:

                  

S.C. Clujana S.A. va exporta o serie de alte modele din noua colecţie în  Irlanda:

                                          

          De asemenea, pentru ca un număr cât mai mare de clujeni să poată beneficia de încălţăminte de calitate, Clujana este prezentă cu marfă de sezon la Târgul Cadourilor din cadrul Expo Transilvania precum şi la Târgul de Crăciun din cadrul Iulius Mall. Totodată, alături de magazinele din municipiul Cluj-Napoca, S.C. Clujana S.A. dispune de un magazin în Bucureşti, unul în Timişoara şi un distribuitor pentru Tg. Mureş, Târnăveni, Zalău şi Bistriţa.

          „Având în vedere trendul ascendent pe care ne poziţionăm, intenţionăm ca în următoarele 6 luni să deschidem, în parteneriat, încă alte 10 magazine în diferite zone ale ţării. Reamintim faptul că, în pofida perioadei de criză economică, anul acesta Clujana a angajat în plus 70 de persoane şi intenţionăm extinderea producţiei atât în schimbul 2 în spaţiile existente cât şi înfiinţarea de unităţi de producţie şi în alte localităţi din judeţ. Faptul că comenzile actuale depăşesc capacitatea de producţie a S.C. Clujana reprezintă dovada că noul tip de managenent pe care l-am promovat la această societate şi-a spus cuvântul”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă
10.12.2009