Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Deschidere magazin Clujana in Iulius Mall

Deschidere magazin Clujana in Iulius Mall

 CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă 

Ref: Deschidere magazin Clujana in Iulius Mall 

            Consiliul Judeţean Cluj, acţionar majoritar al SC „Clujana” SA, anunţă deschiderea unui nou magazin de vânzare încălţăminte, care va fi situat în incinta complexului comercial Iulius Mall din cartierul Gheorgheni. 

            „Este cel de al patrulea magazin deschis de noi în municipiul Cluj-Napoca, după cele de lângă sediul Clujana, din Piaţa Mihai Viteazu şi din Pollus Shopping Center. Toate acestea fac proba faptului că acest brand de tradiţie al Clujului a revenit cu succes pe piaţa românească şi nu numai. Eforturile noastre de revigorare a producţiei şi desfacerii se văd în acest moment, iar produsele Clujana îşi reiau locul în preferinţele clienţilor”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe. 

            Festivitatea de deschidere, la care presa este invitată să participe, va avea loc mâine, 22.07.2010, cu începere de la ora 14.00, la locaţia noului magazin situat în incinta complexului Iulius Mall, la etajul I, în zona imediat apropiată accesului pe scările rulante din holul principal al complexului. 

Biroul de presă 

21.07.2010