Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Deschidere magazin Clujana in Aeroportul International Cluj Napoca

Deschidere magazin Clujana in Aeroportul International Cluj Napoca

 

                                                                                

                                                      CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Deschidere magazin Clujana în Aeroportul Internaţional Cluj Napoca

        Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, va inaugura mâine, 14.07.2011, cu începere de la ora 15.00, noul magazin deschis în Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca de către SC Clujana SA, societate aflată în proprietatea forului judeţean.
        „Aşa cum am promis, am promovat o politică de dezvoltare a produselor societăţii Clujana, unul dintre brandurile de tradiţie, reprezentative pentru comunitatea noastră. Deschiderea noului magazin din Aeroportul clujean marchează practic ritmul de dezvoltare deosebit, înregistrat de ambele societăţi. Din dezvoltarea acestor proiecte, gândite pentru clujeni, au de câştigat în primul rând tocmai clujenii. Sunt locuri de muncă, sunt produse sau servicii locale, toate reprezentând o carte de vizită care exprimă ritmul deosebit de dezvoltare al judeţului nostru”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
         Magazinul este situat în terminalul de plecări internaţionale a Aeroprotului. În cadrul acestuia vor fi comercializate atât produse Clujana, cât şi accesorii de la parteneri.
         Pentru a facilita accesul presei la inaugurarea magazinului se va asigura transportul cu microbuzul, care va pleca din faţa Consiliului Judeţean Cluj la ora 14.30. Rugăm reprezentanţii presei să aibă asupra lor actele de identitate, pentru facilitarea formalităţilor de acces, magazinul fiind situat în zona restricţionată din terminalul de plecări externe.


Biroul de presă
13.07.2011