Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Depunere cereri finantare nerambursabila

Depunere cereri finantare nerambursabila


                                                                                     
CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Comunicat de presă
Ref. Depunerea cererilor de finanţare nerambursabilă la Consiliul Judeţean Cluj     Consiliul Judetean Cluj invită organizaţiile neguvernamentale şi entităţile publice din judeţ care implementează programe şi proiecte din sfera tineretului şi activităţilor socio-educaţionale, a sportului, culturii şi cultelor religioase, să consulte noile Regulamente de acordare a finanţărilor nerambursabile din bugetul judeţului Cluj pentru anul 2017, documente aprobate în ultima şedinţă a deliberativului clujean din data de 28 februarie a.c.
     Având în vedere faptul că modificările aduse vechilor Regulamente se referă atât la principiile şi cadrul general cât, mai ales, la procedura şi documentaţia aferentă acordării finanţărilor din fonduri publice nerambursabile, Consiliul Judeţean încurajează entităţile care intenţionează să depună astfel de proiecte în conformitate cu prevederile Legii 350/2005 cu modificările şi completările ulterioare, să analizeze modificările aduse, accesând secţiunea Formulare a site-ului forului administrativ judeţean http://www.cjcluj.ro/formulare/.
     Totodată, Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţa organizaţiilor non-profit potenţial beneficiare faptul că sesiunea de depunere a cererilor de finanţare urmează a fi deschisă în câteva zile de la aprobarea bugetului judeţului Cluj, al cărui termen limită este de 45 de zile de la publicarea bugetului de stat în Monitorul Oficial. Organizaţiile non profit vor avea la dispoziţie pentru depunerea cererilor un interval de 15 zile.
     „Întrucât dorinţa noastră este aceea de a organiza o competiţie cât mai transparentă şi deschisă, care să vină în sprijinul tuturor celor care doresc să deruleze proiecte în beneficiul clujenilor, rog entităţile interesate să studieze modificările aduse regulamentelor şi să fie pregătite din timp. În acest fel, vor putea să fructifice această oportunitate care le este oferită, fără să întâmpine niciun fel de probleme legate de depunerea aplicaţiilor”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.


Biroul de presă
3 martie 2017