Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 19 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Demersuri pentru edificarea Parcului industrial Tetarom V

Demersuri pentru edificarea Parcului industrial Tetarom V

                                                                     

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ
 
Informare de presă
Ref. Demersuri pentru edificarea Parcului industrial Tetarom V

     O delegaţie formată din experţi ai SC Tetarom SA, societate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, s-a deplasat în cursul dimineţii zilei de astăzi, 15 septembrie 2016, în zona Câmpia Turzii, pe amplasamentul viitorului Parc industrial Tetarom V.
     Scopul principal al acestui demers îl reprezintă analizarea, la faţa locului, a unor aspecte de natură tehnică, precum şi stabilirea următorilor paşi care trebuie întreprinşi în vederea edificării în respectiva locaţie a viitorului parc industrial.
     „Ceea ce facem în momentul de faţă nu este decât o dovadă de consecvenţă, mai exact concretizarea unei iniţiative pe care am avut-o încă din anul 2012 şi pe care am anunţat-o public la acel moment. Consider că judeţul trebuie să cunoască o dezvoltare echilibrată şi armonioasă, cu atât mai mult cu cât locurile de muncă sunt o problemă acută pentru locuitorii din zonă. Chiar dacă a fost o întâlnire de lucru, dintr-o serie mai lungă care vor urma, ne dorim ca demersurile să avanseze cât mai rapid astfel încât şi beneficiile în plan economic şi social să apară în cel mai scurt timp posibil”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă
15 septembrie 2016