Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Demararea procedurilor de achizitie executare stadion

Demararea procedurilor de achizitie executare stadion

                                                               

                                                                                     ROMÂNIA
                                                                                 JUDEŢUL CLUJ
                                                                       CONSILIUL JUDEŢEAN

Informare de presă

Ref: Demararea procedurilor de achiziţie privind executarea viitorului stadion

          Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a deschis astăzi, 15.06.2009, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 34/2006 privind achiziţiile publice, procedura publică de achiziţie a contractului privind proiectarea şi executarea unui stadion la standarde internaţionale pe terenul situat în municipiul Cluj-Napoca, Aleea Parcului, F.N.
           Comisia de evaluare a ofertelor a fost prezidată de către vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica. Au depus oferte SC ACI Cluj SA, SC OBRASCON HUARTE LAIN SA Spania, SC ASOCIEREA ASTALDI – MAX BOGL – BOGART BUCUREŞTI, SC MBS GROUP SRL Turda şi SC CONCEFA SA Sibiu. În urma deschiderii şi evaluarii documentelor de calificare s-a stabilit că toate ofertele au respectat cerinţele în ceea ce priveşte existenţa documentelor din ofertele prezentate, conform solicitărilor din Fişa de date a achiziţiei. În ceea ce priveşte situaţia din punct de vedere al valorii ofertelor (fără TVA), aceasta este următoarea;
              - SC ACI Cluj SA – 115.548.400 lei noi
              - OBRASCON HUARTE LAIN SA Spania – 141.200.000 lei noi
              - ASOCIEREA ASTALDI – 207.092.167 lei noi
              - SC MBS GROUP SRL – 164.853.804 lei noi
              - SC CONCEFA SA – 129.237.620 lei noi
              În conformitate cu condiţiile de participare, valabilitatea ofertelor este de 90 de zile, termenul de finalizare al lucrărilor este de 24 de luni iar garanţia de bună execuţie este de 7%.
            „Este un moment important în ceea ce priveşte construirea viitorului stadion al Clujului. Am convingerea că lucrările vor demara încă din această vară”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Alin Tişe.
              Finalizarea procedurilor de atribuire va avea loc zilele următoare. În acest sens, preşedintele Comisiei de Evaluare, d-nul Radu Bica consideră că „volumul mare de muncă pentru analizarea tuturor ofertelor ne face să credem că vom avea un rezultat final abia zilele următoare. Sperăm ca până la începutul săptămânii viitoare să putem şti cine va construi viitorul stadion al judeţului”.

Biroul de presă
15.06.09