Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Demarare lucrari pe DJ 107F

Demarare lucrari pe DJ 107F
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Au demarat lucrarile de modernizare si reabilitare pe drumul judetean DJ 107F


     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta cetatenilor din zona si a participantilor la trafic ca s-au demarat lucrari de modernizare si reabilitare pe inca un drum judetean, DJ 107F, respectiv portiunea de drum cuprinsa intre limita judetului Alba si intersectia cu DN 15, pe raza localitatii Luncani, comuna Luna.
     Astfel, este vizat un sector de drum in lungime de peste 4,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 9+860 pana la kilometrul 14+370, in aceasta faza a lucrarilor executandu-se casete pe toata lungimea drumului in vederea largirii fundatiei la sase metri.
     „Lucrarile demarate pe acest tronson sunt deosebit de importante intrucat drumul judetean 107 F reprezinta o legatura rapida si facila intre zona Turda – Campia Turzii, unde face jonctiunea cu drumul national DN 15, si judetul Alba, pe directia Ocna Mures, ceea ce va crea numeroase oportunitati de dezvoltare economico-sociala a zonei de sud-est a judetului” a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Pana la finalizarea completa a proiectului, lucrarile vor continua cu asternere de strat de piatra sparta in grosime de 12 centimetri, covor asfaltic in doua straturi - binder si strat de uzura, precum si semnalizare rutiera pe intregul sector de drum vizat in lungime de 4,5 kilometri.
     Mentionam faptul ca lucrarile se executa numai in conditii meteorologice favorabile, iar calitatea lucrarilor este in mod constant verificata de reprezentanti ai Consiliului Judetean Cluj si de dirigintii de santier din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj.


Biroul de presa
23 august 2017