Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Demarare lucrari pe DJ 103T

Demarare lucrari pe DJ 103T




CONSILIUL JUDETEAN CLUJ



Informare de presa
Ref.: Au demarat lucrarile pe drumul judetean 103T Feleacu – Partia de schi Feleacu



     Consiliul Judetean Cluj a demarat o serie de lucrari de intretinere pe drumul judetean 103T Feleacu – Partia de schi Feleacu, lucrari ce se vor finaliza cu asternerea unui covor asfaltic pe toata lungimea drumului.
     „Importanta imbunatatirii infrastructurii acestui drum judetean e data de faptul ca, in acest fel, asiguram un acces rapid si sigur al locuitorilor din zona la drumul national DN 1, pe directiile Cluj-Napoca si Turda. Totodata, vor avea de castigat si iubitorii sporturilor de iarna care doresc sa schieze pe partia cea mai apropiata de Cluj-Napoca”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In aceasta faza se executa lucrari pregatitoare in vederea asfaltarii constand in burdusiri si plombari cu beton asfaltic.
     Dupa asternerea covorului asfaltic, pentru finalizarea totala a lucrarilor, se va mai realiza aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, curatarea santurilor si rigolelor si cosirea vegetatiei din vecinatatea carosabilului.


Biroul de presa
21 iunie 2018