Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Demarare lucrari Centru de Management Integrat al Deseurilor

Demarare lucrari Centru de Management Integrat al Deseurilor

 

                 

                                                                                     

                                                          CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Invitaţie de presă
Ref: Demarare lucrări Centru de Management Integrat al Deşeurilor

       Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, va inaugura marţi, 20.03.2012, cu începere de la ora 11.00, lucrările de execuţie a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj, proiect în valoare totală de 107.536.011,54 lei fără TVA.. Termenul de finalizare a Zonei Tehnice şi a primei celule de depozitare este de 14 luni.
         “Practic intrăm în faza finală a acestui proiect foarte important pentru clujeni. După peste doi ani de la demararea paşilor necesari realizării sistemului de management integrat al deşeurilor la nivelul judeţului Cluj suntem în faţa ultimilor paşi. În cel mai scurt timp vom beneficia de un sistem modern şi conform  în ceea ce priveşte problema deşeurilor la nivelul judeţului, următorul pas fiind închiderea definitivă şi ecologizarea vechilor depozite de gunoi”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
         Inaugurarea va avea loc la locaţia viitoare a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor, situat în zona “Tufele Roşii”, din apropierea fostei rampe de la Pata Rât. Accesul se realizează din centura Vâlcele – Apahida. Pornind dinspre Apahida se trece de locaţia actualei rampe neconforme de la Pata Rât, la aproximativ 1 km de aceasta se trece podul rutier peste pârâul Zăpodie (de la intersecţia cu drumul spre localitatea Pata), iar după încă aproximativ 200 metri se intră spre dreapta pe un drum balastat. La acest punct vor fi persoane care vor ghida reprezentanţii presei spre locul de desfăşurare a evenimentului.
         Pentru a facilita accesul reprezentanţilor presei, un microbuz va pleca din faţa sediului Consiliului Judeţean Cluj, la ora 10.30.
          Date suplimentare despre proiect se regăsesc în Comunicatul de Presă ataşat acestui mesaj.

Biroul de presă
19.03.2012