Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Delatiuni raspandite in spatiul public

Delatiuni raspandite in spatiul public

                                                                               

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Comunicat de presă

Ref: Delaţiunile răspândite în spaţiul public

            Pentru corecta informare a clujenilor, având în vedere delaţiunile „maimuţoilor” care răspândesc în spaţiul public informaţii şi acuze calomniatoare, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, dl. Alin Tişe, face următoarele precizări:

1. Frustrările acelora care au pierdut alegerile judeţene în vara anului 2008, nu au luat    sfârşit, nici măcar după ce, cu ajutorul calculatorului, au ajuns să ocupe demnităţi publice.

2. Practicile comuniste de denigrare nu au luat sfârşit în România nici după 20 de ani de democraţie.

3. Campania electorală care este în curs se pare că a încins minţile „maimuţoilor” în aşa fel încât şi-au pierdut raţiunea.

4. Le reamintesc acestora că şi până în vara anului 2008, cele două regii, RAADPP şi RADJ, aveau acelaşi tip de contract cadru, iar lucrările se efectuau după aceeaşi procedură.

5. Aşa-zisele informaţii, prezentate drept dovezi, demonstrează penibilul delaţioniştilor, din moment ce aceste adrese reprezintă doar o corespondenţă firească între regii şi Consiliul Judeţean.

Cele două instituţii, RAADPP şi RADJ, pot oferi public orice informaţii privind modul de derulare a acestor lucrări.

6. În ceea ce priveşte alocările de fonduri pentru drumurile judeţene, din bugetul Consiliului Judeţean, acestea s-au realizat în baza unor hotărâri de consiliu, bugetul fiind aprobat în plenul Consiliului Judeţean, cu avizul comisiilor de specialitate.

Orice sumă, care va fi cheltuită din bugetul judeţean pentru drumurile judeţene va avea la bază un buget aprobat de plenul Consiliului Judeţean.

7. Faptul că în acest an judeţul a cunoscut o dezvoltare foarte bună în domeniul infrastructurii de drumuri, nu poate decât să creeze complexe şi frustrări acelora care în mandatul 2004 – 2008 au reuşit să realizeze numai 2,1 km de covor asfaltic.

Preocuparea masivă a acestora pentru denigrarea persoanei Preşedintelui Consiliului Judeţean, prin atacuri la persoană, nu face decât să demonstreze că rezultatele pozitive şi vizibile ale muncii noastre deranjează.

8. Îi asigur pe clujeni că sinceritatea, corectitudinea şi moralitatea mea nu pot fi puse la îndoială  de “maimuţoii” care se ascund în mod laş în spatele acestui material şi care în aceste zile de campanie împânzesc tot judeţul cu minciuni.

9. În egală măsură vreau să informez clujenii că fiecare zi a mandatului meu o voi dedica dezvoltării acestui judeţ, reducerii decalajelor dintre mediul urban şi cel rural, şi ridicării nivelului de trai al locuitorilor, aşa cum am promis când am cerut votul clujenilor.

 

Biroul de presă
11.11.2009