Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Decernare premiu de excelenta in administratie

Decernare premiu de excelenta in administratie

                                                                                

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Decernare premiu de excelenta în administraţie

           Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, i-a fost decernat Premiul de Excelenţă în Administraţie în Domeniul Consiliilor Judeţene. Acesta a fost acordat de către portalul www.administratie.ro, în cadrul unei festivităţi organizate în data de 22.10.2009, la Poiana Braşov. 
       Premiile au fost acordate în urma voturilor exprimate pe portalul 
www.administratie.ro, site care are peste 4.000 de abonaţi şi o medie de accesări de 50.000 de vizitatori lunari. Voturile pentru preşedintele Consiliului Judeţean Cluj au fost acordate pentru programele derulate în vederea reabilitării reţelelor de apă, gaz electricitate şi transport, dezvoltarea marilor proiecte de infrastructură – Aeroportul Internaţional Cluj, Sistemul Integrat de Management al Deşeurilor, Spitalul Regional de Urgenţă. Cele mai multe voturi au fost acordate pentru proiectul construirii viitoarei arene sportive a judeţului Cluj.
       “Este o onoare faptul că mi s-a decernat acest premiu, mai ales că vine ca o recunoaştere pentru proiectele pe care Consiliul Judeţean Cluj le derulează în interesul clujenilor. Sunt cu atât mai onorat cu cât şi activitatea mea de prefect a fost apreciată tot printr-un premiu de excelenţă”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
         Gala premiilor de Excelenţă Administraţie.ro se află la a cincea ediţie, d-nului Alin Tişe fiindu-i decernat Premiul de Excelenţă pentru Activitatea în cadrul Instituţie Prefectului, în anul 2006, şi Premiul Special pentru Eficienţa de Comunicare în Administraţia Publică, în anul 2007.

                     

Biroul de presă
23.10.2009