Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Cursuri gratuite pentru varstnicii clujeni

Cursuri gratuite pentru varstnicii clujeni
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Cursuri de limba japoneza, chitara si engleza oferite gratuit varstnicilor clujeni     Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, a demarat o noua serie de activitati educative si creative destinate membrilor Centrului de Zi pentru Varstnici nr. 1 din Cluj-Napoca.
     La solicitarea beneficiarilor, biblioteca a demarat anul acesta, in cadrul programului ,,Implica-te si daruieste. Fii voluntar!”, o serie de cursuri de limba engleza, „SuperSeniori speaking english”, pe grupe de incepatori si avansati.
     In prezent, la sediul Centrului de Zi pentru Varstnici, situat pe strada St. O. Iosif, nr. 1-3, Biblioteca Judeteana organizeaza in fiecare zi de marti a saptamanii, cursuri de limba engleza, japoneza si chitara, acestea fiind sustinute de catre doua voluntare, absolvente ale Universitatii ,,Babes Bolyai” din Cluj-Napoca.
     „E o initiativa mai mult decat laudabila intrucat le ofera acestor seniori ai comunitatii sansa sa isi petreaca timpul in mod util si placut, invatand, totodata, lucruri noi. Le multumim voluntarilor care au decis sa se implice si sa daruiasca o parte din timpul si din energia lor.” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Dana-Maria Curea, absolventa a Facultatii de Facultatii de Litere, specializare Studii Literare Romanesti, desfasoara, incepand cu ora 09.00, cursurile „SuperSeniori speaking english”, avand o grupa la nivelul incepatori si una la nivelul intermediar. Fiecare grupa are, la capacitatea ei maxima, 10 cursanti.
     Absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Engleza - Japoneza, Paula Corciu  preda, timp de trei ore consecutive, incepand cu ora 10.00, cursul de limba engleza, chitara si cursul de japoneza. Grupa de engleza numara sapte participanti, iar cele de japoneza, respectiv chitara, maxim trei.
     Cursurile se desfasoara folosind materiale didactice pregatite de voluntarele bibliotecii.

Biroul de presa
16 ianuarie 2018