Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Cursuri gratuite de initiere in utilizarea calculatorului, pentru seniori

Cursuri gratuite de initiere in utilizarea calculatorului, pentru seniori

                                                                                          

                                                                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Cursuri gratuite de iniţiere în utilizarea calculatorului, pentru seniori

     Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, invită publicul interesat să se înscrie şi să participe la cursurile de iniţiere în utilizarea calculatorului şi Internetului pentru vârstnici „Seniorii şi calculatorul”.
     Scopul cursului este de a ajuta această categorie de vârstă să se adapteze la cerinţele societăţii informaţionale şi să înveţe să îşi petreacă într-un mod eficient timpul în spaţiul virtual. În cadrul acestuia, participanţii primesc noţiuni fundamentale de procesare text, de navigare pe Internet şi de utilizare a poştei electronice. Activităţile se desfăşoară la Centrul Judeţean de Formare Biblionet al bibliotecii, sediul central precum şi la Filiala „Traian Brad”, str. Izlazului nr. 18.
     “Consider aceste cursuri ca fiind extrem de utile întrucât răspund pe deplin obiectivului nostru de a facilita accesul la cunoaştere, indiferent de vârstă, motiv pentru care vom continua să derulăm periodic asemenea programe de instruire”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
     Cursul este gratuit, iar întâlnirile sunt câte două ore zilnic timp de o săptămână. Doritorii se pot înscrie la acest curs de iniţiere completând un formular de înscriere la secretariatul bibliotecii, sediul central, etajul I, Calea Dorobanţilor nr. 104, seriile fiind formate pe măsura completării grupelor.

 


Biroul de presă
11 octombrie 2016