Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Curs gratuit de antreprenoriat social

Curs gratuit de antreprenoriat social


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Curs gratuit de antreprenoriat social pentru tineri     Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, organizeazÓ‘ in perioada 16 octombrie - 10 noiembrie 2017, la American Corner Cluj-Napoca, cursul gratuit de antreprenoriat social pentru tineri „Provoaca viitorul: fii antreprenor! Challenge the Future: Be an Entrepreneur!”.
     ,,Este o initiativa mai mult decat laudabila intrucat dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale inca de la varsta adolescentei ii ajuta in mod considerabil pe tineri in alegerea drumului pe care vor porni in cariera precum si in ceea ce priveste cunoasterea punctelor forte pe care le au si valorificarea optima a acestora”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Cursul, care se va derula in limba romana, in cadrul a doua serii de cate 20 de locuri fiecare, urmareá¹£te dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale la tineri cu varsta intre 14 si 20 de ani, cuprinsi sau nu intr-o forma de invatamant. In cadrul instructajului ei vor fi familiarizati cu domeniul antreprenoriatului, al antreprenoriatului social si al managementului de proiect, se va urmari dezvoltarea creativitatii si a spiritului inovator, cresterea gradului de constientizare a apartenentei la o comunitate si a gradului de implicare sociala, cunoasterea mijloacelor de imbunatatire a contactului cu comunitatea si a comunicarii sociale, identificarea problemelor comunitatii si oferirea de solutii pentru rezolvarea acestora.
     Inscrierile se fac pana in data de 11 octombrie 2017, prin completarea formularului urmator: https://goo.gl/vLMm28. Informatii suplimentare pot fi obtinute la telefon 0264-430323 (luni, marti, miercuri si vineri 8.00-16.00, joi 10.00-18.00) sau la adresa de e-mail americancornercluj@gmail.com.

Biroul de presa
4 octombrie 2017