Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Cupa Rachitele la escalada pe gheata

Cupa Rachitele la escalada pe gheata

                                                                             

                         CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presă
Ref: Cupa Răchiţele la Escalada pe Gheaţă

         Sâmbătă şi duminică, 30 – 31 ianuarie 2010, la cascada Vălul Miresei din localitatea Răchiţele, se va desfăşura cea de a VII-a ediţie a „Cupei Răchiţele - Campionatul Naţional de Escaladă pe Gheaţă”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Outdoor Apuseni şi Serviciul Public Local Salvamont Salvaspeo Mărgău-Vlădeasa.
          Evenimentul va debuta sâmbătă, 30.01.2010, cu începere de la ora 10.00, când se vor desfăşura probele de calificări pentru băieţi şi fete pe stâncă (dry tooling). Cu începere de la ora 15.00 se vor desfăşura calificările din cadrul concursului de căţărare – viteză pe gheaţă, o parte din această etapă desfăşurându-se în nocturnă. Duminică, cu începere de la ora 10.00, vor avea loc finalele celor două probe, la ora 13.00 urmând a se defăşura festivitatea de premiere.
          Pentru facilitarea accesului jurnaliştilor la acest eveniment, Consiliul Judeţean Cluj pune la dispoziţia presei un microbus care se va deplasa în zilele de 30 şi 31 ianuarie 2010 la locul desfăşurării evenimentului. Acesta va pleca în fiecare zi la ora 09.00, din faţa sediului Palatului Administrativ din Cluj-Napoca, întoarcerea urmând a se efectua în jurul orei 15.00.


Biroul de presă
28.01.2010