Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 27 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Continua lucrarile la DJ 151 C

Continua lucrarile la DJ 151 C


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Continua lucrarile de asfaltare a drumului judetean 151C limita cu judetul Mures – Tritenii de Jos


     In cadrul Programului de lucrari de modernizare si reabilitare pentru anul 2017, Consiliul Judetean Cluj continua lucrarile de asfaltare a drumului judetean DJ 151C limita cu judetul Mures – Tritenii de Jos, sector care se desfasoara de la kilometrul 12+500 pana la kilometrul 22+700.
     „Profitand de conditiile meteorologice favorabile desfasurarii procesului de reabilitare a infrastructurii rutiere, lucrarile la drumul judetean 151C continua intr-un ritm sustinut, astfel incat intr-o scurta perioada de timp acesta va putea fi parcurs in cele mai bune conditii de confort si siguranta.” a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Astfel, lucrarile vizeaza asternerea celui de al doilea strat de asfalt, pe o lungime de 2,5 kilometri, din totalul celor 10,2 kilometri ai drumului judetean 151 C.
     Pana in acest moment au fost executate, de catre S.C. Construct Perom SRL, casete pentru largirea caii de rulare pana la 6 metri, s-a realizat fundatia prin asternerea stratului de piatra cu cilindrare, acostamente, santuri si podete.


Biroul de presa
18 august 2017