Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Conferinta ref. recuperare neuro-psiho-motorie

Conferinta ref. recuperare neuro-psiho-motorie


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Conferinta nationala „Abordari terapeutice in contextul recuperarii neuro-psiho-motorii la copilul mic’’, editia a III-a     Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, institutie de interes judetean care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, si Centrul Comunitar Judetean - Complex de Servicii Sociale Comunitare pentru Copii si Adulti Cluj organizeaza vineri, 20 octombrie 2017, intre orele 9:00-17:00, Conferinta nationala „Abordari terapeutice in contextul recuperarii neuro-psiho-motorii la copilul mic’’, editia a III-a.
     Scopul conferintei care are loc la sediul Centrului Comunitar Judetean din Cluj-Napoca, strada Albert Einstein nr.14 este de a reuni specialisti care au ca domenii de interes recuperarea neuro-psiho-motorie a copilului si, totodata, de a sublinia importanta interdisciplinaritatii in abordarea terapeutica.
     Lucrarile prezentate in cadrul conferintei vizeaza o serie de aspecte privind problematica copiilor cu dizabilitati si a familiilor acestora in vederea eficientizarii interventiei pe diferite arii de specialitate.


Biroul de presa
20 octombrie 2017