Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Conferinta presa Gala de Box

Conferinta presa Gala de Box

                                                                           

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Sinteza conferinţei de presă susţinute de Preşedintele CJC, domnul Horea Uioreanu împreună cu Preşedintele FRB, Leonard Doroftei şi antrenorul Titi Tudor
 


   Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu, împreună cu domnul Leonard Doroftei, Preşedintele Federaţiei Române de Box şi antrenorul emerit de box Titi Tudor (Prosop), au susţinut astăzi, 01.02.2013, la sediul Consiliului Judeţean Cluj, o conferinţă de presă. La aceasta au participat şi reprezentanţii unei delegaţii din Republica Moldova, respectiv domnii Bogdan Ion – Directorul Şcoli Sportive a oraşului Chişinău şi reprezentantul Ministerului Tineretului şi Sportului din Republica Moldova, Petruşan Ion – Viceprimar al oraşului Hânceşti şi Untilă Igor – Directorul Şcolii Sportive din oraşul Hânceşti.
    Conferinţa a fost prilejuită de organizarea de către Consiliul Judeţean Cluj, împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj şi Asociaţia Judeţeană de Box Cluj, a primei ediţii a Galei de Box “Cupa Unirii Principatelor Române”, în care se vor înfrunta selecţionatele judeţelor Cluj şi Chişinău-Hânceşti din Republica Moldova. Evenimentul competiţional va avea loc azi, 1 februarie 2013, ora 17.00, în Sala de Sport a Grupului Şcolar Samus,  str. Ialomiţei, nr. 17 din Cluj-Napoca, intrarea fiind liberă.
    „Felicit Asociaţia Judeţeană de Box Cluj pentru ideea organizării, în premieră, astăzi, a acestei gale în care boxerii clujeni vor înfrunta pugiliştii moldoveni din Chişinău şi Hânceşti, reprezentanţii uneia dintre cele mai puternice şcoli de box de pe continent. Totodată, îi asigur pe oaspeţii noştri, cele două personalităţi de excepţie ale boxului, domnii Leonard Doroftei şi Titi Tudor  (Prosop) că mă voi implica în organizarea la Cluj, o dată la doi ani, a acestei Gale de Box. În acelaşi timp, îi asigur că vor găsi în permanenţă, atât în mine personal, cât şi în Consiliul Judeţean Cluj, un partener de încredere în promovarea acestui nobil sport”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.
    Tot în cadrul conferinţei de presă, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu le-a înmânat domnilor Leonard Doroftei şi Titi Tudor (Prosop), diplome de excelenţă pentru recunoaşterea performanţelor sportive de excepţie obţinute de aceste două mari personalităţi sportive de-a lungul întregii cariere.
    Cu această ocazie, Leonard Doroftei, aflat la prima sa vizită în ţară în calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Box, a declarat că unul dintre cele mai importante obiective ale Federaţiei este acela de a avea cât de curând un nou Nicolae Linca, un campion olimpic la Jocurile Olimpice din 2016, acesta putând veni chiar de la Cluj,  un centru cu tradiţie în practicarea boxului de performanţă. În vederea atingerii acestui deziderat, esenţială este organizarea a cât mai multe competiţii cum este cea organizată în aceste zile la Cluj.

Biroul de presă
01.02.2013