Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Conferinta Nationala Biblionext

Conferinta Nationala Biblionext
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Conferinta Nationala Biblionext: ,,Inovatie. Creativitate. Leadership”


     Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, in colaborare cu Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) organizeaza, in perioada 2 – 4 octombrie, cea de a XXVIII-a Conferinta Nationala a ANBPR, cu tema BIBLIONEXT: „INOVATIE. CREATIVITATE. LEADERSHIP”.
     Evenimentul va debuta in seara zilei de 2 octombrie, ora 18.00, cu doua momente inedite: ,,Gala cititorului clujean” si ,,Clubul de lectura”, realizat in colaborare cu Asociatia Culturala Cartile pe Fata, iar festivitatea de deschidere a conferintei va avea loc marti, 3 octombrie, ora 9.00, in Sala de conferinte a Facultatii de Teologie Ortodoxa, strada Episcop Nicolae Ivan f.n., unde vor avea loc si sesiunile in plen, iar atelierele profesionale paralele se vor desfasura la sediul central al Bibliotecii Judetene „Octavian Goga”, Calea Dorobantilor nr. 104.
     Organizatorii evenimentului isi doresc sa ofere celor peste 120 de bibliotecari din tara intalniri cu invitati de valoare, atat din tara cat si din strainatate, prilej de imbogatire a cunostintelor practice, a informatiilor legate de noile tendinte in activitatea bibliotecilor publice si, nu in ultimul rand, de identificare a unor noi teme de colaborare intre profesionisti.
     Programul Conferintei include, alaturi de prezentarile in plen si atelierele profesionale, si un concurs de postere care va reflecta proiectele inovatoare desfasurate in bibliotecile publice romanesti in anul precedent, dar si intalnirea cu scriitorul Adrian Popescu si cant-autorul Adrian Ivanitchi, prilejuita de lansarea volumului ,,Gradina cu statui”, ce va avea loc in cea de a doua zi a conferintei.


Biroul de presa
29 septembrie 2017