Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Conferinta dezvoltare investitii austriece

Conferinta dezvoltare investitii austriece

                                     

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Conferinţă pe tema dezvoltării de investiţii austriece în Regiunea Nord-Vest

   Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, dl Ioan Oleleu, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţii Secţiei Comerciale a Ambasadei Austriei la Bucureşti şi cu conducerea Biroului Comercial al Ambasadei Austriei la Cluj-Napoca.  La iniţiativa Ambasadei Austriei la Bucureşti, Secţia Comercială va demara în luna martie a acestui an o serie de întâlniri ale oamenilor de afaceri austrieci interesaţi de demararea sau dezvoltarea de relaţii economice în regiune. Vizitele delegaţiilor oamenilor de afaceri vor include trei oraşe importante din regiune, Braşov, Sibiu şi Cluj-Napoca.
    „La Cluj-Napoca, atelierele de discuţii vor fi organizate sub patronajul Consiliului Judeţean Cluj şi vor viza stabilirea de contacte şi colaborări viitoare pe proiecte de infrastructură, gospodărire comunală, dar şi proiecte finanţate din fonduri europene sau demararea de proiecte în parteneriat public-privat”, a declarat dl. Ioan Oleleu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj.
    Consilierul comercial al Ambasadei Austriei la Bucureşti, dl Rudolf Lukavsky, a apreciat în mod deosebit interesul partenerilor austrieci în direcţia dezvoltării de proiecte noi de afaceri pe termen mediu şi lung în regiunea de Nord-Vest, respectiv consolidarea şi extinderea colaborărilor deja existente.

Biroul de presă
17 ianuarie 2014