Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Conferinta de prezentare a programelor INA

Conferinta de prezentare a programelor INA


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Consiliul Judetean Cluj gazduieste conferinta de prezentare a programelor Institutului National de Administratie     Consiliul Judetean Cluj impreuna cu Institutul National de Administratie vor organiza vineri, 8 iunie a.c, incepand cu ora 11.00, in Sala Mare de Sedinte a forului administrativ clujean, conferinta de prezentare a ofertei programelor de formare continua pentru anul 2018 a Institutului National de Administratie (INA).
     In cadrul evenimentului, la care presa este invitata sa participe, alaturi de reprezentantii institutiilor si autoritatilor publice din regiunea de Nord-Vest a tarii, presedintele Institutului, domnul Pavel Nastase, impreuna cu membri ai Centrului teritorial de formare continua pentru administratia publica vor prezenta domeniile, programele de formare si tematicile aferente, metodele moderne utilizate si echipa de formatori. De asemenea, vor fi furnizate informatii detaliate referitoare la durata, locatii de desfasurare, tarife si modalitatea de inscriere la programele de formare continua.
     Precizam in acest context faptul ca, la finele lunii mai a acestui an, a fost deschis oficial Institutul National de Administratie. Cu acest prilej, a fost lansata oferta programelor de formare pentru anul in curs, ca parte a Campaniei nationale de promovare a Institutului, care continua cu organizarea a sase conferinte regionale la nivelul centrelor teritoriale de formare continua pentru administratia publica.


Biroul de presa
7 iunie 2018