Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Conferinta de finalizare a proiectului Clujul peisaj cultural

Conferinta de finalizare a proiectului Clujul peisaj cultural

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Invitaţie de presă

Ref: Conferinţă de finalizare a proiectului „Clujul – peisaj cultural”

Avem deosebita plăcere de a vă adresa invitaţia să participaţi la conferinţa de finalizare a proiectului „Clujul – peisaj cultural” finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Conferinţa va avea loc în Sala de Şedinţe a Consiliului Judeţean Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 106,  în data de  12.09.2012,  începând cu ora 11.

Proiectul s-a desfăşurat pe o durată de 18 luni şi a realizat obiectivul general propus de a dezvolta şi consolida turismul cultural al judeţului Cluj.

Prin proiect au fost promovate obiective cultural-turistice din judeţul Cluj care acoperă principalele etape ale istoriei medievale, moderne şi contemporane, fiind reprezentative pentru toate comunităţile etnice şi confesionale importante din judeţ: Domeniul de la Ciucea, Cetatea din Bologa, Castelul Bánffy din Răscruci, Castelul Bánffy din Bonţida, Castrul roman Potaissa, Biserica din localitatea Feleacu, Biserica din localitatea Vad, Biserica Reformată - Calvină din Mănăstireni, Biserica de Lemn din Nicula, Biserica reformată calvină din comuna Sic, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei şi Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei – Colecţia de Istorie a Farmaciei.

Biroul de presă

   11.09.2012