Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Conditii excelente pentru meci pe Cluj Arena

Conditii excelente pentru meci pe Cluj Arena

 
                                    
                            CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Gazonul de pe Cluj Arena se prezinta in conditii excelente pentru meciul cu Danemarca


     Cu doar patru zile ramase pana la disputarea meciului reprezentativelor de fotbal ale Romaniei si Danemarcei, Consiliul Judetean Cluj mentine ritmul intens al operatiunilor efectuate pe Cluj Arena in vederea asigurarii unui gazon de cea mai buna calitate.
     In acest scop, in perioada care a mai ramas pana la meci se efectueaza irigarea zilnica a gazonului, tunderea si trasarea terenului, precum si administrarea unui fertilizant care sa contribuie la indesirea si dublarea volumului ierbii. Anterior, pentru a se ajunge la acest rezultat mult dorit, respectiv un teren de fotbal in conditii optime, au fost deja derulate o serie de operatiuni care au constat, in principal, in fertilizarea terenului, vertidrenare, periere, cilindrare longitudinala si transversala, aerare prin taiere si perforare, precum si administrarea unor tratamente de preventie si combatere.
     Totodata, nisiparea, suprainsamantarea, inlocuirea terenului din fata ambelor porti si acoperirea gazonului, in fiecare noapte, cu o folie care a avut rolul de a-l izola termic si de a-l proteja, au fost alte operatiuni desfasurate pe Cluj Arena astfel incat terenul de joc sa corespunda pe deplin exigentelor reprezentantilor UEFA si FRF.
     „Sunt extrem de multumit de faptul ca masurile dispuse in tot acest timp pentru a asigura o suprafata de joc de cea mai buna calitate au dat roade, astfel incat la ora disputarii partidei stadionul emblema al Clujului sa fie mai mult decat pregatit pentru marea confruntare fotbalistica” a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Biroul de presa
22 martie 2017