Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 26 Mai 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Concurs national pentru elevi cu deficiente de auz

Concurs national pentru elevi cu deficiente de auz

                                                                                     

                                                                  CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Concurs naţional pentru elevi cu deficienţe de auz

       În perioada 4-7 aprilie 2012 la Cluj-Napoca, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, organizează etapa naţională a Concursului Naţional pentru elevi cu deficienţe de auz.
       În cadrul acestei competiţii şcolare găzduite de Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, instituţie de învăţământ special aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, participă 100 de elevi din toate şcolile din ţară în care învaţă elevi cu deficienţe de auz. Elevii concurează din dorinţa de a confirma în spaţiul comunitar cunoştinţele şi talentul în domeniul literaturii, matematicii, educaţiei plastice şi tehnologiei informaţiei şi comunicării.
       Festivitatea de deschidere va avea loc în 4 aprilie 2012, la Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, de la ora 16.30.
      Elevii calificaţi pentru etapa naţională vor susţine proba scrisă pentru disciplina Limba şi literatura română, respectiv proba practică la Tehnologia informaţiei şi comunicării în data de 5 aprilie 2012, iar în data de 6 aprilie 2012 proba scrisă la Matematică şi proba practică la Educaţie plastică. Ulterior aceştia vor fi oaspeţii unor activităţi conexe competiţiei: turul interactiv al oraşului, carnaval, vizite la muzee, la Grădina Botanică.
      Premierea elevilor va avea loc în 7 aprilie 2012, la Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca la ora 9.00, în cadrul festivităţii de încheiere a Concursului Naţional pentru elevi cu deficienţe de auz.
   

Biroul de presă
02.04.2012