Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Concurs National de Poezie Octavian Goga

Concurs National de Poezie Octavian Goga


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Concursul National de Poezie „Octavian Goga”     Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea, institutie de cultura care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Cultura Cluj si Uniunea Scriitorilor - Filiala Cluj, organizeaza Concursul National de Poezie „Octavian Goga”, scopul acestuia fiind cel de omagiere a operei si personalitatii unuia dintre cei mai valorosi poeti romani, Octavian Goga.
     Concursul este deschis tuturor creatorilor de literatura din tara, putand participa orice autori, indiferent daca sunt sau nu membri ai unor asociatii profesionale, daca au volume publicate sau nu.
     Textele, dactilografiate in doua exemplare, se vor expedia pana in data de 11 octombrie 2017, pe adresa: Directia Judeteana pentru Cultura Cluj, Piata Unirii nr. 1, C.P. 400433, Cluj - Napoca, tel/fax: 0264-597616. Textele trimise nu se inapoiaza.
     Fiecare concurent va mai expedia alaturat si un scurt C.V. continand numele, prenumele, varsta, adresa, numarul de telefon si un rezumat al activitatii literare. Se vor expedia maxim 10 poezii iar fiecare plic va purta mentiunea: Pentru concursul «Octavian Goga». Premiantii ultimelor doua editii sunt rugati sa nu trimita texte.
     Muzeul Memorial „Octavian Goga” va acorda premii constand in publicatii proprii ale muzeului si obiecte promotionale. Festivitatea de premiere va avea loc la sediul edificiului muzeal in data de 22 octombrie 2017, in cadrul  celei de a XXXIII –a editii a Festivalului National „Zilele Octavian Goga”.
     Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0264-597616 – Directia Judeteana pentru Cultura Cluj, persoana de contact dl. Director Victor Cublesan.


Biroul de presa
4 septembrie 2017