Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 27 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Concurs National de Pictura Contemporana

Concurs National de Pictura Contemporana


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Concurs National de Pictura Contemporana organizat de Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda”     Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, institutie de cultura care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza cea de-a VII-a editie a Concursului National de Pictura Contemporana, urmarind prin acest demers sa descopere si sa promoveze tinerele talente in domeniul artelor plastice.
     Tema concursului este „Fluturi - de la abstract la figurativ”, iar varsta minima de participare este de 11 ani impliniti.
     Fiecare participant are dreptul de a se inscrie in concurs cu maxim doua lucrari, a caror dimensiune se incadreaza in minim 30/40 cm si  maxim 50/70 cm, gata pregatite pentru expozitie. Pe spatele fiecarei lucrari se va trece citet nume, prenume, varsta, institutia pe care o reprezinta, daca este cazul, localitatea, anul de studiu si titlul lucrarii.
     Tehnicile admise sunt: ulei, acrilic, tempera, guache, acuarela pe suport de panza, carton, hartie, hartie sau carton panzat, iar data limita de trimitere a lucrarilor este 19 mai 2017.
     Adresa la care se vor expedia lucrarile este: Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar, nr. 51, cod 400624. Vernisarea expozitiei va avea loc in data de 25 mai 2017 la Galeria „Chipurile Clujului", str. Fabricii de Zahar nr. 51, urmand ca jurizarea lucrarilor sa aiba loc in data de 4 iunie 2017.
     Lucrarile premiate - premiile I, II si III - vor ramane in patrimoniul Scolii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Cluj-Napoca, premiile constand in importante albume de arta.
     Premiantii se vor putea inscrie la Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda" Cluj-Napoca fara a mai da examen de admitere.
     Lucrarile nu vor fi acceptate in concurs si nu vor putea fi returnate daca pe spatele acestora nu este trecut ceea ce s-a specificat si daca nu este atasata fisa de participare completata. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0755 807 361, expert clasa pictura Goila Cristian.


Biroul de presa
3 aprilie 2017