Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 23 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Concurs de ski la Cojocna

Concurs de ski la Cojocna

                                                                                  

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 


Informare de presă

Ref: Participare Salvamont – concurs de schi la Cojocna


           Serviciul Public Judeţean Salvamont  Cluj, instituţie de interes public aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, va participa sâmbătă, 13.02.2010, începând cu ora 11.00, la un concurs de schi şi sanie organizat în localitatea Cojocna, la ieşirea spre satul Boju, judeţul Cluj. 
          Concursul, organizat de Consiliul Local al comunei Cojocna, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi al Serviciului Public Judeţean Salvamont Cluj, se doreşte a fi prima ediţie din cadrul unor serii de manifestări anuale de acest gen prin care se încearcă promovarea sporturilor montane în această zonă a judeţului Cluj precum şi a unui stil de viaţă sănătos. Evenimentul se adresează în primul rând copiilor de pe raza comunei Cojocna, aceştia urmând a evolua în cadrul concursului pe mai multe categorii de vârstă: 1-4 ani, 5-8 ani şi peste 15 ani. 
           În cadrul acestui eveniment sportiv, Serviciul Public Judeţean Salvamont Cluj va participa în calitate de asistent, acesta oferind suportul tehnic şi profesional tuturor concurenţilor participanţi. De asemenea, voluntarii Salvamont vor oferi demonstraţii de schi celor prezenţi.
 
Biroul de presă
10.02.2010