Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Concurs de ski la Cojocna

Concurs de ski la Cojocna

                                                 

                                CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Concurs de ski la Cojocna – „Sportul s-a născut la sat”

                Serviciul Public Judeţean Salvamont Cluj, instituţie de interes public aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, va participa sâmbătă, 03.03.2012, începând cu ora 10.00 (înscrierile), startul fiind dat la ora 12.00, la un concurs de ski organizat în localitatea Cojocna, la ieşirea spre satul Boju, judeţul Cluj. 

Evenimentul, organizat de multiplul campion naţional la ski alpin, clujeanul Câmpean Iacob, actualmente angajat al Serviciului Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Cluj, se adresează, în mare parte, copiilor din mediu rural, dorindu-se astfel promovarea sporturilor de iarnă într-un context în care aceste sporturi sunt considerate “un lux”.

Acest concurs de ski, organizat de Consiliul Local al comunei Cojocna împreună cu SPJ Salvamont-Salvaspeo Cluj, urmăreşte implicarea comunităţii locale în practicarea şi naturalizarea sporturilor de iarnă, aducerea mai aproape a copiilor din mediul rural către practicarea sporturilor, în perspectiva formarii lor ca indivizi şi, de ce nu, descoperirea de noi talente.

Pentru informaţii suplimentare în legătură cu acest eveniment, vă rugăm să vă adresaţi domnului Câmpean Iacob, la numărul de telefon: 0744 244 357.  

 

Biroul de presă

   01.03.2012