Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Concesionare cladire turn stadion

Concesionare cladire turn stadion

                                                            

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

 

 

Ref: Publicare anunţ de participare concesionare construcţie clădire turn arena sportivă

          Anunţul de participare privind concesiunea – „Clădire turn multifuncţională la complexul sportiv "Ion Moina" din Cluj-Napoca, Aleea Parcului f.n.” (pe amplasamentul fostului stadion municipal “Ion Moina” - autoritate contractantă Consiliul Judeţean Cluj), a fost postat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro, numărul anunţului de concesionare fiind 1408.

             Această concesiune de lucrări prevede construirea unei clădiri multifuncţionale Turn, cu 25 de etaje care va adăposti un hotel de patru stele (first class business), mai multe restaurante, birouri clasa A şi un SPA. Concesionarul declarat câştigător va avea obligaţia de a realiza construcţia, pe care o va gestiona în baza concesiunii  într-un  termen de maxim 48 de ani inclusiv perioada de edificare a acesteia.

               Criteriul de atribuire al acestei concesiuni îl reprezintă oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, având ca factori de evaluare: redevenţa pe an (60 de puncte), chiria pe an (30 de puncte) şi durata concesiunii (10 puncte). În vederea obţinerii, în mod gratuit, a documentaţiei de atribuire în format electronic (DVD), Consiliul Judeţean Cluj invită operatorii economici interesaţi să se prezinte la sediul instituţiei, la camera 72 (mansardă) - Serviciul Lucrări şi Achiziţii Publice. Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 29.04.2010, ora 11.00, la sediul Consiliului Judeţean Cluj – municipiul Cluj-Napoca, B-dul 21  Decembrie 1989, nr. 58, Sala Mare de Şedinţe, etaj II.

                „Publicarea anunţului de participare reprezintă o etapă importantă şi un mare pas înainte în procesul de organizare a licitaţiei de concesiune a construcţiei clădirii multifuncţionale din incinta viitoarei arene sportive a judeţului şi, implicit, de edificare a acestui obiectiv”. Identificarea unui operator privat, care să execute lucrările la această clădire, este absolut necesară în condiţiile în care bugetul judeţului nu dispune în acest moment de mijloacele financiare pentru susţinerea unei astfel de investiţii. În plus, demararea cât mai urgentă a construcţiei acestui turn multifuncţional s-a impus ca o necesitate, devreme ce lucrările la arena sportivă sunt deja destul de înaintate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Alin Tişe.

Biroul de presă

12.03.2010