Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Concerte inaugurale Cluj Arena

Concerte inaugurale Cluj Arena

                                                                                               

                                  CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presă
Ref: Confirmare prezente concerte inaugurale Cluj Arena

       Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a confirmat astăzi, 22.08.2011, în cadrul unei conferinte de presă prezenţa trupelor Scorpions şi Smokie, în cadrul evenimentelor desfăşurate în cadrul Zilelor „Cluj Arena” organizate cu ocazia inaugurării noii arene sportive.
       Astfel, în data de 08.10.2011, legendara trupă germană Scorpions va concerta pe Cluj Arena, în cadrul turneului de adio, „Get Your Sting and Blakout World Tour”, în deschidere fiind programate concerte ale unor formaţii clujene. În data de 09.11.2011, alături de alte formaţii româneşte, va concerta formaţia de rock britanică Smokie.
      „Deschiderea noii arene este un eveniment deosebit pentru colectivitatea noastră, fapt pentru care am ţinut ca la momentul inaugural să le oferim clujenilor spectacole susţinute de către formaţii de top. Cred că prin prezenţa acestor trupe legendare ale muzicii contemporane am reuşit să ne ridicăm, şi din acest punct de vedere, la nivelul exigenţelor şi cerinţelor concetăţenilor noştri”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
       Programul definitiv al manifestărilor din cadrul Zilelor „Cluj Arena”, precum şi preţul final de achiziţie al biletelor şi modalităţile de achiziţionare a acestora va fi anunţat zilele următoare. „Am reuşit ca aceste evenimente să nu implice cheltuieli financiare din partea administraţiei judeţeane. Totodată, în discuţiile avute cu organizatorii, am reuşit să obţinem preţuri care să permită accesul a cât mai mulţi clujeni. De exemplu, pentru concertul Scorpions, aproximativ 15.000 de bilete vor fi scoase la vânzare la preţul de doar 50 de lei”, a precizat d-nul Alin Tişe.

Biroul de presă
22.08.2011