Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Concert Roxette pe Cluj Arena

Concert Roxette pe Cluj Arena

Consiliul Judeţean Cluj

Informare de presă

Ref: Roxette va concerta pe Cluj Arena 

            Consiliul Judeţean Cluj, prin societatea SC Cluj Arena SA, a încheiat astăzi, 21.02.2012, contractul cu SC EMAGIC SRL Bucureşti, în vederea organizării, în data de 19 iulie 2012, a concertului susţinut pe Cluj Arena de către celebrul grup pop rock suedez Roxette.

            “Aşa cum am mai spus încercăm să continuăm seria concertelor de succes găzduite de Cluj Arena. Succesul deosebit al concertelor de inaugurare ne-au confirmat efectele deosebite generate de astfel de evenimente. Au avut de câştigat nu doar spectatorii amatori de muzică, dar şi proprietarii de hoteluri, restaurante, autorităţi locale, practic întreaga comunitate. Este şi pentru Cluj Arena un prilej de a constitui venituri”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe. 

            Contractul a fost încheiat pentru evenimentul care va avea loc în data de 19 iulie 2012, valoarea chiriei care îi revine organizatorului fiind de 37.200 de Euro. Dacă chiriaşii vor folosi energia electrică de la stadionul Cluj Arena, aceştia vor achita şi valoarea energiei consumate. Pentru protejarea gazonului chiriaşul are obligaţia de a aplica un strat protector cu sistem “portafloor”, iar pentru protejarea suprafeţei de tartan se va aplica un sistem de protecţie cu plăci de cauciuc “heavy duty”.

            “Aceste sisteme de protecţie sunt folosite pe stadioanele din vestul Europei. Trebuie să securizăm şi să protejăm suprafaţa de joc, dar să oferim şi cele mai bune condiţii pentru spectatori. Suntem în negocieri şi pentru aducerea altor două mari concerte la Cluj, până la finele acestui an”, a declarat preşedintele consiliului de administraţie al  SC Cluj Arena SA, d-nul Radu Raţiu.

            SC Emagic SRL este cea mai mare companie de organizat evenimente din România. Fondată în Olanda, societatea şi-a început activitatea în România în anul 2003. Formată la începutul anilor '80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum „The Look”, „Dressed for Success”, „Listen to Your Heart”, „Dangerous”, „It Must Have Been Love”, „Joyride2 sau 2Milk and Toast and Honey” au făcut înconjurul lumii, fiind considerate astăzi adevărate „evergreen”-uri. De-a lungul carierei trupa a obţinut mai multe discuri de aur şi de platină, asigurând coloana sonor la mai multe filme.

 

Biroul de presă

21.02.2012