Ș   

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe raza localității Frata. În prezent, se așterne covor asfaltic pe raza satului Viișoara

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

 

Informare de presă
Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe raza localității Frata. În prezent, se așterne covor asfaltic pe raza satului Viișoara

 

     Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic și a locuitorilor din zonă faptul că, în cadrul lucrărilor de întreținere derulate pe drumul județean 150, au fost finalizate lucrările de asfaltare pe raza localității Frata. Acestea au vizat sectorul în lungime de peste 4 km al drumului județean care traversează localitatea Frata, sector cuprins între pozițiile kilometrice 30+130 și 26+128.
     Totodată, în cursul zilei de marți, 26 noiembrie a.c., au demarat și se desfășoară în ritm alert lucrările de asfaltare pe raza localității Viișoara. Acestea vizează tronsonul în lungime de 5 kilometri, cuprins între kilometrul 0+600 și kilometrul 5+600, tronson care traversează localitatea Viișoara.
     Anterior, în cadrul lucrărilor de întreținere derulate de Consiliul Județean pe drumul județean 150, a fost deja finalizată asfaltarea sectorului de 7,45 kilometri cuprins între kilometrul 40+300 și kilometrul 32+850, pe direcția DN16 (Mociu) – Frata.

 

Biroul de presă
27 noiembrie 2019

 


Galerie foto