Ș   

Târgul Produs de Cluj la Timişoara, ediția a IV-a

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

Informare de presă
Târgul Produs de Cluj la Timişoara, ediția a IV-a

 

     Consiliul Judeţean Cluj, prin Asociația Produs de Cluj, în parteneriat cu Shopping City Timişoara, organizează în Mica Vienă, a IV-a ediţie a târgului dedicat artizanilor şi producătorilor locali. Evenimentul se va desfăşura între 10 și 12 mai, în parcarea mall-ului bănăţean.
     Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe, consideră ca fiind extrem de bine-venită organizarea la Timișoara a celei de-a patra ediții a Târgului Produs de Cluj, proiect ce va serba, în curând, evenimentul cu numărul 100. În cei opt ani de existență Produs de Cluj s-a extins, ajungând în aproape toate orașele Transilvaniei. Consiliul Județean Cluj și Produs de Cluj revin cu drag la Timișoara deoarece bănățenii au demonstrat la edițiile anterioare că știu să aprecieze calitatea și frumosul, tradiția și autenticul, elemente care sunt pentru noi literă de lege.
     La Târgul Produs de Cluj de la Timişoara vor fi prezenți fermieri clujeni, dar și bănățeni, care vor expune miere de albine, uleiuri presate la rece, preparate din carne, caș și brânzeturi de oaie, zacuscă, dulcețuri, siropuri naturale, ceaiuri, prăjituri, ciocolată de casă și turtă dulce, toate fabricate în minifermele proprii, după rețete tradiționale. La rândul lor, artizanii vor oferi bijuterii lucrate de mână, costume populare, ceramică, obiecte și jucării realizate din lemn, lavandă și articole din lavandă. Pentru cei mici vor fi organizate activități specifice iar iubitorii de folclor vor avea parte de un regal artistic susţinut de voci consacrate, dar și de tinere talente, precum și de ansambluri de dansuri populare din Cluj şi din Banat.

 

Biroul de presă
9 mai 2019


Galerie foto