Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare sector DJ Turda - Ploscos

Inaugurare sector DJ Turda - Ploscos

                                                                             

                                                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

  Informare de presă

  Ref: Inaugurare sector drum judeţean Turda – Ploşcoş

         Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, împreună cu domnul vicepreşedinte Radu Bica, au dat în folosinţă azi, 09.11.2009, Drumul Judeţean Turda – Ploşcoş.
          Lucrările efectuate în perioada august-octombrie 2009 de către Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, regie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, au avut în vedere modernizarea prin asfaltare a circa 2 kilometri din drumul DJ161B. Totodată, cu acest prilej a fost extinsă partea carosabilă de la 5 m la 6 m, au fost montate podeţe noi, reînnoite marcajele şi semnalizările rutiere.
          „Reabilitarea acestui drum are o importanţă deosebită cu atât mai mult cu cât el are menirea de a facilita accesul turiştilor la Salina Turda. În acest fel, în contextul în care în cel mai scurt timp lucrările de amenajare a Salinei Turda se vor finaliza, Consiliul Judeţean Cluj a întregit acest demers creând condiţiile optime în vederea punerii în valoare a unuia dintre cele mai importante obiective turistice ale judeţului” a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Radu Bica.
          Sursa de finanţare pentru lucrările executate a reprezentat-o creditul bancar accesat în urmă cu patru ani pentru îmbunătăţirea infrastructurii drumurilor judeţene şi comunale.  

Biroul de presă
09.11.2009