ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 27 Aprilie 2017

Prima pagina > Comunicate > Demarare lucrări conducta gaze Aghireşu - Gilău

Demarare lucrări conducta gaze Aghireşu - Gilău

Ref: Demarare lucrări conducta gaze Aghireşu - Gilău

Urmare a contractului semnat cu Consiliul Judeţean Cluj, SNTGN TRANSGAZ S. A. Mediaş a demarat astăzi, 16.02.2009, lucrările de construcţii pentru realizarea Conductei de transport gaze naturale Jibou – Gilău, etapa a II-a, Aghireşu – Gilău. Valoarea totală a lucrărilor este de 21.242.741 lei (fără TVA).
           „Estimăm ca lucrările să fie finalizate în cursul acestui an, reuşind în acest fel să racordăm la reţeaua de gaz partea de vest a judeţului, una dintre priorităţile mandatului meu de preşedinte al Consiliului Judeţean. În plus, prin această extindere se asigură şi legarea oraşului Huedin la reţeaua de gaz, ceea ce va rezolva una dintre marile probleme ale acestui oraş. Acest fapt va permite implementarea unor proiecte de dezvoltare accelerată a acestei  zone, în ideea micşorării decalajului existent faţă de alte zone mai dezvoltate.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

16.02.2009