ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Duminica, 17 Decembrie 2017

Prima pagina > Comunicate > Alegerea Preşedintelui ATOP Cluj

Alegerea Preşedintelui ATOP Cluj

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică

Ref: Alegerea Preşedintelui Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Cluj

Azi, 30 ianuarie 2009, ora 12.00 a avut loc în Sala Mică de Şedinţe a Palatului Administrativ şedinţa în plen a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Cluj. Cu acest prilej, domnul consilier judeţean Călin Tuluc a fost ales în funcţia de Preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Cluj (ATOP).

Menţionăm faptul că domnul Călin Tuluc a fost validat în calitatea de membru al ATOP Cluj de către plenul Consiliului Judeţean în cadrul şedinţei din data de 28.01.2009, ca urmare a pierderii calităţii de membru şi preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Cluj de către domnul Mihail Hărdău.

Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 787/2002 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Autorităţii Teritorială de Ordine Publică şi ale Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism cu rol consultativ care funcţionează pe lângă Consiliul Judeţean şi care are drept principală misiune asigurarea bunei desfăşurări şi sporirea eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ teritorială în care funcţionează. În acelaşi timp, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică asigură, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate civică.

30.01.2009