ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 16 Decembrie 2017

Prima pagina > Comunicate > Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Ref: Semnarea actelor de constituire a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, s-a întâlnit astăzi, 27.01.2009, cu preşedinţii Consiliilor Judeţene din judeţele Bihor, Sălaj, Bistriţa Năsăud, Maramureş şi Satu Mare, în vederea semnării Actului Constitutiv şi a Statutului Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară. Prima acţiune a acestei asocieri o constituie accesarea de fonduri prin Programul Operaţional Regional, Axa Prioritară 3, « Îmbunătăţirea infrastructurii sociale », domeniul major de intervenţie 3.3 « Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă », în vederea dotării cu echipamente specifice a Inspectoratelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă. Valoarea totală a finanţării solicitate este de 12,03 milioane de Euro.
               Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară va permite, pe viitor, accesarea în comun şi pe alte Axe de finanţare, în funcţie de necesităţile comune ale judeţelor părţi ale asocierii.

27.01.2009