Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Deplasare staţie mobilă pentru ├«ntocmirea Cărţilor de identitate

Deplasare staţie mobilă pentru ├«ntocmirea Cărţilor de identitate

                                                                              

                           CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Comunicat de presă


              Vineri, 30 ianuarie 2009, o echipă a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Huedin se va deplasa în comuna Negreni cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate.
                Menţionăm faptul că aceasta este prima acţiune de punere în legalitate cu acte de identitate a persoanelor prin deplasarea cu staţia mobilă achiziţionată în cadrul Proiectului Phare: „Modernizarea activităţilor de evidenţă a persoanelor din judeţul Cluj“. Această acţiune vine în sprijinul persoanelor cărora starea de sănătate sau situaţia materială precară  nu le permit să se prezinte la sediul serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor pentru obţinerea documentelor de identitate, precum şi a tinerilor care au împlinit vârsta de 14 ani şi nu au solicitat eliberarea cărţii de identitate.
                Vor fi, de asemenea, vizate persoanele care figurează în baza de date ca şi restanţiere la eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate sau cele ale căror acte sunt pierdute, deteriorate sau distruse.
                 Persoanele respective vor intra în posesia actelor de identitate în termenul prevăzut de actele normative în vigoare.
 

Biroul de Presă
27.01.2009