ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 29 Martie 2017

Prima pagina > Comunicate > Extinderea reţelei de gaz n oraşul Huedin

Extinderea reţelei de gaz n oraşul Huedin

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Ref: Extinderea reţelei de gaz în oraşul Huedin

Consiliul Judeţean Cluj şi Primăria oraşului Huedin au demarat procedurile de extindere a reţelei de gaz metan în oraşul Huedin. Urmare a demersurilor preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe şi a primarului oraşului Huedin, Mircean Moroşan, societatea Trans Gaz România a stabilit prinderea acestui proiect în planul de investiţii pentru anul 2009. „Este un pas important pentru a creea premizele unei dezvoltări unitare a judeţului, prin realizarea unor condiţii optime pentru fiecare comunitate. Una dintre priorităţile noastre pentru actualul mandat este ridicarea zonelor care au fost ţinute într-un con de umbră până în prezent. Este o cerinţă a modernităţii, dar şi o datorie a administraţiei judeţene, care trebuie să aibă în vedere întregul, nu doar succese punctuale”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Alin Tişe.

Dezvoltarea oraşului Huedin şi a întregii zone depinde de existenţa gazului metan, introducerea acestuia fiind una din priorităţile preşedintelui CJ şi a primarului oraşului. Urmare a acestor demersuri, primăria oraşului Huedin a demarat procedurile pentru concesionarea distribuţiei de gaz în oraş.

26.01.2009