ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 21 August 2018
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Întâlnire reprezentanţi Universitatea Babeş Bolyai

Întâlnire reprezentanţi Universitatea Babeş Bolyai

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Ref: Intâlnire cu reprezentanţii UBB

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a avut astăzi, 22.01.2009, o întâlnire cu reprezentantul Universităţii „Babes-Bolyai” în relaţia cu autorităţile publice, d-nul prof. Univ. Dr. Andrei Mărcuş, pro-rector al UBB.
În cadrul întâlnirii, reprezentantul UBB a solicitat implicarea Consiliului Judeţean în susţinerea manifestării „UBB 90”, dedicată marcării a 90 de ani de la întemeierea Universităţii Româneşti din Cluj. Preşedintele CJ a dat asigurări în ceea ce priveşte susţinerea acestei manifestări, şi a subliniat rolul important pe care universitatea clujeană îl are în proiectele de viitor ale întregii regiuni. În acest sens, în cadrul întrevederii s-a stabilit ca în viitorul apropiat să se semneze un Protocol de colaborare între Consiliul Judeţean şi Universitatea „Babeş-Bolyai” în vederea susţinerii şi fundamentării viitoarelor proiecte de dezvoltare ale judeţului Cluj.

22.01.2009